دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

آمریکا دولت‌های متحد خود را در زمان اضطرار تنها می‌گذارد

عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت: آمریکا در زمان اضطرار هیچ حمایتی از دولت‌هایی که به او تکیه کرده‌اند نخواهد داشت و پای خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ عقب می‌کشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایش‌های رهبر معظم انقلاب در مورد رژیم آمریکا گفت: رژیم آمریکا همواره در صدد است تا خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ به عنوان یک امپراتور بر سرنوشت ملت‌ها مسلط کند و به ملل مظلوم ظلم روا دارد.

 

وی افزود: دولتمردان بعضی کشورها که در مسیر سیاست‌های آمریکا و غرب حرکت می‌کنند، بدانند که وعده‌های آمریکا برای حمایت از آنها دروغ است و آمریکا در شرایط اضطرار آنها را‌‌‌‌‌‌‌‌ تنها خواهد گذاشت.

 

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: سردمداران آمریکا اگر از دولت یا کشوری در ظاهر حمایت می‌کنند یا به موضوعی ورود کرده و اظهار نظر می‌کنند، فقط منافع خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ دنبال می‌کنند و در زمان اضطرار پای خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ عقب می‌کشند و هیچ حمایتی از دولت‌هایی که به آنها تکیه کرده‌اند نخواهند داشت.

 

نوروزی خاطرنشان کرد: آمریکا همواره تلاشش این است تا خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ به عنوان قدرت اول نظامی، اقتصادی و سیاسی دنیا بر همگان تحمیل کند و در این مسیر از هیچ اقدامی فروگذار نمی‌کند.

 

وی افزود: آمریکا برای فروش تسلیحات خود منافعش را‌‌‌‌‌‌‌‌ در ایجاد جنگ و درگیری در مناطق مختلف می‌بیند و برای فروش تسلیحات و کسب منافع اقتصادی و سیاسی و نظامی همواره به دنبال ایجاد اختلاف و ناامنی در نقاط مختلف جهان است.

 

عضو فراکسیون روحانیت مجلس در پایان گفت: سردمداران کشورهای مختلف نباید فریب اظهارات مقامات آمریکایی را‌‌‌‌‌‌‌‌ بخورند؛ چرا که آمریکا و اتحادیه اروپا هیچ‌گاه از کشوری حمایت نمی‌کنند مگر اینکه به دنبال منافع خود باشند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار